Kantoor Heerlen

Wij zijn verheugd over de expansie van ons kantoor, dat sinds oudsher gevestigd is in Beek, naar het inspirerende C-Mill in Heerlen.

De reden voor de uitbreiding naar Heerlen is in eerste instantie gelegen in het feit dat per 1 april van dit jaar Irene Aarts – voorheen Aarts-Mulder Advocaten te Heerlen – is toegetreden tot ons kantoor. Aangezien de klantenkring van Irene zich voor een groot deel in de regio Heerlen (Parkstad) bevindt, hebben wij ervoor gekozen de binding van Irene met Heerlen vast te houden. Dit biedt tevens de mogelijkheid om de band met Heerlen in de toekomst ook uit te breiden door versterking van het team in Heerlen.

C-Milll is het veel geprezen bedrijventerrein in Heerlen dat thuisbasis biedt aan meer dan 100 bedrijven met ruim 900 medewerkers. C-Mill brengt werken, ontmoeten en business samen. Grote technologische bedrijven, traditionele dienstverleners, creatieve eenpitters, snelle groeiers en veelbelovende start-ups. Lokaal, regionaal en (inter-)nationaal.

C-Mill is gevestigd op de Molenberg in de monumentale gebouwen van de voormalige Philipsfabrieken. Er is bij C-Mill voldoende gratis parkeergelegenheid en een restaurant waar u gebruik van kunt maken.

Advocaat Heerlen

Als u op zoek bent naar een advocaat in de regio Heerlen, bent u bij ons dus aan het juiste adres. Ons kantoor op C-Mill is gevestigd in ondernemersgebouw B, ruimte 1.31, Jan Campertstraat no. 7 te Heerlen. U kunt zich melden bij de receptie van C-Mill in gebouw A , Jan Campertstraat no. 5.

Contact

U kunt het kantoor in Heerlen van Keulers Aarts-Mulder advocaten rechtstreeks telefonisch bereiken op telefoonnummer 045 - 571 62 46.